Bassinhold

Kursister fortæller følgende om Jettes undervisning:

"Anvendeligheden af kurset var til 10 point (af 10 mulige). Jeg kunne mærke, når jeg havde deltaget og også at jeg manglede den ugentlig træning, når jeg var forhindret i at deltage. Forventningerne var ellers kun til 5 point, for jeg troede vist kun det var for pensionister. Alle øvelser har givet udbytte og er blevet anvist med variation i styrke, alt efter hvad hver enkelt kunne holde til. Før kursustart Alle øvelser har givet udbytte og er blevet anvist med variation i styrke, alt efter hvad hver enkelt kunne holdet til. Før kursustart var vejledningen og informationen ved henvendelse til GOKs kontor også til 10 point."

- Pia Hangaard

"Vurdering: 10 point. Kurset er en god helhed af bevægelse og afspænding."

- Anonym


Kursister udtaler følgende om Bevægelse i varmt vand v. Dorthe i Snedsted:

"Det vigtigste for mig er den gode motion og dejligt med Dorthes friske lederskab."

- Anonym

"Jeg lærte at trække maven ind, og vi arbejdede med hele kroppen, både balance og muskler. Det er noget, jeg kan bruge i det daglige."

- Anonym

"Dorthe var god til at støtte hver enkel og tage individuelle hensyn og give speciel forklaring til hver enkel - rigtig godt."

- Ruth Boll

"Det er godt at få rørt samtlige muskler. Det er et dejligt bassin og et godt omklædningsrum. Jeg har nu gået i 17 år på holdet og har altid været meget glad for det. Jeg arbejdede på et plejehjem – vi var en gruppe der trængte til at bevæge kroppen i varmt vand. Jeg er meget tilfreds med informationen fra GOK og pjecen der sendes ud er også ok. Jeg havde telefonisk kontakt med kontoret og det var en fin kontakt. Jeg skulle have en operation og kunne derfor ikke deltage i forløbet – pengene var betalt, men de kom hurtigt retur."

- Anne Grethe Mulvad Olesen


Kursister udtaler følgende om "Bevægelse i varmt vand" v. Rikke i Snedsted:

"Jeg er rigtig godt tilfreds. Rikkes kursus giver mig rigtig god hjælp til min sygdom."

"Jeg opnår velvære, vil slet ikke kunne undvære undervisningen i det varme vand. Desuden har vi et rigtigt godt kammeratskab på holdet."

"Rikke er så sød og dygtig."

"Kan ikke undvære den gode stund i Snedsted."

dof