Brystopererede kvinder

Om Kropsbevidsthed for brystopererede kvinder v. Charlotte:

Jeg har i alle årene deltaget i kurset for brystopererede og været særdeles godt tilfreds. Vi får en god undervisning og vi er et fast sammentømret hold, som kan støtte hinanden. Jeg håber dog ikke, vi er så sammentømrede, at nye deltagere bliver forskrækkede. Nye deltagere skulle jo netop gerne kunne se, at man godt kan leve vel videre uden bryst/bryster. Stor tilfredshed med indhold og form, så lad os endelig fortsætte.

-Gunhild Vestergaard Hansen

På en skala fra 1 til 10 var udbyttet af kurset 10, fordi der rettes hele tiden ind efter evt. ønsker fra deltagerne. Jeg fik mest ud af kropsbevidstheds-øvelserne. Anvendeligheden af kurset er god for vedligeholdelse af fysiske færdigheder, ellers bliver det ikke. Jeg har gået i flere år, så jeg ved kurset svarer til mine forventninger, og jeg vil gerne blive ved. Lokalet er rigtig fint med store vinduer og godt lys og meget æstetisk og harmonisk i sig selv og nemt at komme til.

-Anonym

På en skala fra 1 til 10 er anvendeligheden af kurset 10 Jeg mener, at vi som brystopererede har brug for motion og fællesskab og er forbavset over, at der ikke er flere, der søger holdet.

-Kathrine Thorninger

dof