Krop og bevægelse

Kursisters kommentarer vedr. Connies kurser med speciel hensyntagen:

Det bedste er, at der er plads til alle, uanset hvor meget eller lidt, man fanger alle instrukserne. Vi er meget godt tilfreds med det hele.

-RL

Den ugentlige træning betyder, at man kan klare sig bedre i hverdagen, kan holde sig adræt. Det er dog dejligt.

-Anonym

Jeg synes alle øvelser er gode og giver godt udbytte, vi kan ikke undvære at få den motion 1 x ugentlig! Kurset er meget varieret. Godt kursuslokale.

-Inger Kristensen

Det er godt der altid er plads til mig, og til at jeg ikke kan være med til det hele eller må gøre det på min megen måde, alligevel kan jeg også få lidt nyt med. Det er altid dejligt og nemt at snakke med Connie og man kan få et godt råd.

-Anonym


Kommentarer til Connies kurser i Krop og bevægelse m. tempo:

3 gode ting: individuel vejledning, alsidighed og så er det virkelig hyggeligt samtidigt.

-Anonym 

Det vigtigste, jeg tager med mig fra GOK, er at min krop har det bedre, når vinteren er forbi. Jeg behøver ikke længere at få behandling ved fysioterapeut og kiropraktor.

-Anonym 

Kurset er til 10 point (på en skala på 1- 10). Havde spændinger i nakken da jeg begyndte i foråret, men nu ved jeg mere om, hvordan jeg bearbejder dette problem. Jeg havde ikke de store forventninger til kurset, for jeg regnede med at kende min krop, men jeg har lært en masse øvelser der er gode netop for mig og mit velvære. Kurset er meget anvendeligt, man har det bare godt i kroppen når man har været af sted.

-Inger Kristensen 

Jeg syntes det hele giver udbytte, kan mærke på min krop det er godt, jeg kan holde de fleste skavanker i ave.

-Gitte Overgaard

Jeg har fulgt kurset i 16 år kun afbrudt af en enkelt sæson, hvor jeg ikke havde fået meldt mig til tidligt nok. Jeg giver kursets indhold 10 point (på en skala på 1- 10). Aktiviteterne giver mig oplevelsen af at jeg godt kan bevæge mig, og at det hjælper at bevæge mig, selvom det gør ondt. Hver gang jeg har problemer med ”skroget”, tænker, ”hvad ville Connie råde mig til at gøre”, og jeg har fået så meget baggrundsviden om, hvorfor noget kunne tænkes at hjælpe. Jeg bruger det, jeg har lært, og det hjælper.
Har du forslag til fremtidige ændringer af kurset? Variationen fra gang til gang og sæson til sæson er så stor, at jeg ikke kan bidrage med nye forslag, men kun spændt afvente, hvordan samme pointe kan præsenteres næste gang. Når jeg har kontaktet GOKs kontor, har jeg fået afklaret de spørgsmål jeg har haft på en god måde. Møder venlighed og imødekommenhed.

-Gjertrud Hylleberg

Vi giver kursets indhold 10 point (på en skala på 1- 10). SUPER! Savner den ugentlige træning hele sommeren, selvom vi holder os i gang med/cykling. Den grundigegennemgang hele vinteren er meget givende. Vi er helt bevidste om, at vi sparer lægebesøg. Vi oplever velvære og mere styrke i hverdagen.

-Lena og sander Andersen

Jeg har høje forventninger til kurset, fordi jeg kender det koncept som Connie underviser efter – har efterhånden deltaget i mange år. Jeg kan få øvelser som jeg kan bruge hjemme når jeg har behov for det.

-Dorthe Horsager Nielsen

Det var godt at lære, man godt kan bevæge sig trods benbrud – og at man hurtig kan genoptrænes ved ihærdig træning, vejledt af fagkyndig (min situation i dette forår). Det har været fantastisk at opleve hvad intensiv træning betyder for genoptræning. Det har været en stor fordel for mig, at kende min krops signaler, i forbindelse med genoptræning af stramme muskler efter benbrud. Connie behandler alle som “specielle” – på en rigtig positiv måde. Hun ser alle!

-Ena Fuglsang

Jeg fik mest ud af: rygøvelserne, og tempo (pulsen op). Kurset er meget anvendeligt, fordi det er en meget stabil påvirkning af musklerene og holder mig i gang. Jeg har snart deltaget i 20 år.

-Anonym

- Vi får tips og gode råd til selv at afhjælpe (skavanker) gener

- EI

dof