Kropsbevidsthed

Om Karolines kurser i kropsbevidsthed:

Det vigtigste jeg tager med fra undervisningen er, at jeg lærer at bruge min krop rigtigt, og underviseren giver så mange gode input og ideer på en måde, så man ikke glemmer det man har lært. Det, at jeg i mange år har deltaget på det samme hold med samme underviser, viser at jeg får det, jeg kan ønske mig.
Karoline Sørensen skal have ros for sin undervisning, vi har det godt sammen med hende. Det er hyggeligt, med rigtig dejlig musik, men vi arbejder også hårdt med øvelserne. Karoline er rigtig god til at give støtte og råd og finde alternative måder, hvis eens skavanker sætter grænser for udførelsen af øvelserne.

-MJ apr. 2014.

Mit udbytte af kurset var til 10 point (på en skala fra 1 til 10). Mine forventniger til kurset var ellers kun til 3 point, for jeg var ikke klar over at det var et kursus, troede bare det var almindelig gymnastik. Man bliver bevidst om hele kroppen, og kan lave øvelserne hjemme også.

-Mette Nielsen maj 2013

Mit udbytte af kurset var til 10 point. Karoline Sørensen er en dygtig underviser, og er god til at støtte den enkelte deltager.

-Anonym apr. 2013

God stemning, god individuel undervisning, når der er et særligt behov. Størst udbytte: kondition, styrke, udstrækning. Jeg er blevet stærkere, mere bevidst om at bruge kroppen korrekt, eller i det mindste prøve på det.

-Anonym apr. 2012


En kursist fortæller følgende om Helles Kropsbevidsthedshold:

Man mærker forandring fra start til slut hver gang. Man "svæver", når man går hjem. Ikke to gange i kurset er ens, og vi havde det sjovt hver gang, hvad også er vigtigt.

-Annalise Hansen

dof