Pulsen op og parat til ski

Kursisters kommentarer til kurset "Pulsen op og parat til ski" på Bjerget v. Connie:

Kursets indhold vurderes til 10 point (på en skala fra 1 til 10). Jeg fik størst udbytte af styrketræning nakke, skuldre. Godt, når vi laver en lille leg, det får mig til at yde mere end jeg tror jeg kan.

-Anonym

Alt i alt er det et godt kursus. Det er dejligt at der hele tiden er nye tiltag, så vi hele tiden lærer noget nyt – og at vi kan komme med ønsker til kurset. Jeg synes vi tit har en god dialog om kurset –Connie er meget åben for nye tiltag. Stor ros til Connie for nogle gode kurser gennem årene. Jeg synes specielt det har været rart at det er en lidt hårdere træning, det er dejligt at vi får lov til at yde noget og for svedt igennem. At pulsen kommer op. Det var været anderledes i år – men rigtig godt. Der er flere af tingene, jeg kan overføre til dagligdagen, og min løbetræning. Jeg synes hele tiden jeg lærer noget jeg kan overføre til andre dagligdag gøremål. 

-Vibeke Iversen

Meget varieret indhold. Det er altid godt at lære noget om kroppen og hvorfor man træner, ligegyldigt niveau og erfaring er det godt at vide noget om ens krop.

-Lea Jull Poulsen