Connie Wissing Larsen

DSC_1471.JPG

Fysioterapeut Connie Wissing Larsen er daglig leder af GOK. I maj 2017 blev hun af Dansk Oplysningsforbund udnævnt som fyrtårn i folkeoplysningen - se videoklip 
Connie underviser desuden for GOK.

Connie kan kontaktes på 97 99 11 81 / info@gok-thisted.dk.

Connie fortæller om indholdet i hendes GOK-kurser:

Deltagerne lærer, hvordan kroppen kan styrkes og helbredet forbedres via kropsbevidstheds-, og grundtrænings-øvelser, der tages specielle hensyn til eventuelle helbredsproblemer. Kurserne tilrettelægges ud fra et nyt tema i hver sæson. Jeg har deltagere, som har gået hos mig i 20 år, de skal også lære nyt. Holdene er meget forskellige, hvad angår tempo i øvelserne, derfor er det vigtigt, at deltagerne kommer med på det hold, der passer bedst til deres fysiske formåen.

Se hvad kursisterne siger om Connies Krop og bevægelses-kurser

Se hvad kursisterne siger om Connies undervisning på kurset Pulsen op  


Connie fortæller om sig selv:

Jeg er født i Ringsted i 1957, uddannet som fysioterapeut i København juni 1983. Gift med Jens Erik Bliksted Andersen, som bl.a. er uddannet folkeskolelærer m. idræt som speciale. Jens importerede mig til Hannæs i 1986, efter vi havde boet i Vejle i 2½ år. Vi bor i "Bette Bagers hus" på Kæret pr. Frøstrup.

INDHOLDET I MIT ARBEJDSLIV

Jeg har undervist i bevægelsesfag i aftenskoleregi siden 1985. I 1991 grundlagde nogle kursister, min mand og jeg Sundhedscenteret Kærets Fritidsskole (SKF), som nu er lagt ind under GOK-Thisted.

Siden 1993 har jeg fungeret som daglig leder i GOK- Thisted. Jeg har et godt samarbejde med egnens fysioterapeuter, læger og kiropraktorer.
 
Udover min funktion som daglig leder og underviser i GOK, har jeg siden 1991 drevet en lille konsulentvirksomhed kaldet Sundhedscenteret Kæret. Jeg har haft mange forskellige kunder, men i de sidste år er hovedparten af min tid gået med lederopgaver og undervisning for GOK-Thisted.